Наркотики, наркотики

25.09.2015
Наркотики, наркотики

Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем.

Шанувальники зіркової пари Пенелопи Крус і Хав’єра Бардема невдовзі знову зможуть побачити своїх улюбленців разом ще й на екрані. Як повідомляють американські таблоїди, подружжя планує разом знятися у фільмі про найвідомішого колумбійського наркобарона – Пабло Ескобара. Сценарій стрічки написаний за мотивами мемуарів коханки мафіозі, Вірджинії Вальєхо. Її книжка «Люблю Пабло, ненавиджу Ескобара» 2008 року стала бестселером.

Станом на початок 1990-х років Пабло Ескобар був у списку найбагатших людей планети. На торгівлі наркотиками та інших злочинних операціях він заробив щонайменше 30 мільярдів доларів. І увійшов в історію як один із найбільш нахабних і жорстоких злочинців ХХ сторіччя – йому нічого не варто було влаштувати вибух у будівлі Верховного суду, підірвати пасажирський літак заради знищення однієї людини, розстрілювати суддів, міністрів, політиків... А коли Ескобар зрештою пішов на угоду з владою й здався поліції, то вибудував собі власну в’язницю, більше схожу на палац, і жив там у розкошах, як султан.

Саме цього персонажа й належить зіграти Хав’єрові, а Пенелопі дістанеться роль його коханої. Режисером фільму стане також іспанець, Фернандо Леон де Араноа. Швидше за все, проект куруватиме компанія Люка Бессона EuropaCorp.

Для Бардема і Крус це вже буде не перший досвід спільної роботи в кіно. Познайомилися вони 1992 року під час зйомок у стрічці «Хамон, хамон», а в роман їхня дружба переросла на знімальному майданчику картини «Вікі Крістіна Барселона» у 2008-му.