Покинута «Кралечка»

16.09.2015
Покинута «Кралечка»

Джулія Робертс у свої 47 має чудовий вигляд.

Чутки про те, що у подружжя Джулії Робертс та Денні Модера не все гаразд, з’явилися ще близько року тому. Але ні фанати «оскароносної» кінозірки, ні друзі сім’ї, яка здавалася такою міцною, довго не хотіли в це вірити. Та скидається на те, що «кралечка» таки розходиться з батьком трьох своїх дітей — десятирічних двійнят Хейзел та Фіннеаса і восьмирічного Генрі. Як повідомляє голлівудське видання Radar Online, днями біля будинку Модерів у Малібу з’явилися вантажівки компанії, що займається перевезеннями, і Денні вивіз ними значну частину своїх речей. Сама Джулія на той час перебувала у Нью-Йорку, де зараз проходить тиждень моди.

Як розповів журналістам хтось з оточення подружжя, причиною негараздів у сім’ї стали гроші. 47-річній Робертс нібито набридло оплачувати нескінченні рахунки чоловіка та його родичів. Зокрема, лише на сплату іпотечного кредиту за будинок батька Денні пішли вже мільйони доларів її збережень.

Інші ж джерела раніше запевняли, що незадоволення їхніми стосунками першим висловив Модер. Чоловіка, який до зустрічі з зіркою був маловідомим оператором, буцімто обурює надмірна емоційність дружини, а також «відсутність відчуття партнерства».

До речі, в разі розлучення після 13 років шлюбу Денні може відсудити в Джулії половину майна, яке оцінюється приблизно у 500 мільйонів доларів.