Маленька і стильна

11.09.2015
Маленька і стильна

Різ Уїзерспун.

«Білявка в законі» Різ Уїзерспун не належить до когорти фатальних жінок чи яскравих красунь. Але в чому тендітній актрисі точно не відмовиш, то це у відчутті стилю. Різ і в повсякденному житті вміє одягатися просто й зі смаком, і на офіційних заходах та «червоних доріжках» завжди отримує компліменти від стилістів за вдало підібрані туалети.

Тож, мабуть, цілком закономірно, що саме Уїзерспун очолила найсвіжіший рейтинг найбільш стильних зірок шоу-бізнесу за версією журналу «Піпл». Як зазначає видання, 39-річна «оскароносиця» точно знає, які саме фасони й кольори підкреслюють її переваги й приховують вади. «Я ніколи не забуваю, що мені не личать короткі топи чи пишні сукні. У таких речах я схожа на гриб. Співчуваю своєму стилісту, якому доводиться одягати таку коротунку», — каже актриса, зріст якої становить лише 158 сантиметрів.

Окрім Різ, до рейтингу найстильніших знаменитостей увійшли також її колеги по Голлівуду — Джуліанна Мур, Кейт Хадсон, Елізабет Бенкс, Сієнна Міллер, Зої Салдана, Емілі Блант. А серед відомих пар звання найбільш стильного отримало подружжя актора Ченнінга Татума і танцівниці Дженни Дуан.