Не щастить із дуетами

09.09.2015
Не щастить із дуетами

Авріл Лавінь і Чед Крюгер.

Канадській рок-зірці Авріл Лавінь знову не пощастило в шлюбі. Співачка офіційно підтвердила, що розлучається зі своїм другим чоловіком, солістом гурту Nickelback Чедом Крюгером. Вони були одружені два роки.

«Нас об’єднував не тільки шлюб, а й музика, ми пережили багато незабутніх моментів разом. І назавжди залишимося найкращими друзями та піклуватимемося одне про одного», — написала 30-річна Авріл у своєму «Твіттері», зізнавшись, що повідомляє про розрив «із тяжким серцем».

Крюгер зробив Лавінь пропозицію 8 серпня 2012 року, а через рік пара зіграла весілля на півдні Франції. Для молодої це було вже вдруге — перший раз вона вийшла заміж у 2006-му і теж за колегу, вокаліста групи Sum 41 Дерика Уїблі. Той шлюб витримав чотири роки.

Проблеми в новій сім’ї виникли торік — Авріл із Чедом чудово разом працювали в студії, але не могли порозумітися вдома. Ймовірно, однією з причин розриву стала недуга співачки, яка п’ять місяців була фактично прикута до ліжка, підхопивши хворобу Лайма після укусу кліща.