І жодної плями!

02.09.2015

У Великій Британії кулінарам вдалося втілити в життя мрію мільйонів не надто охайних дітей — створити морозиво, яке не тане. Як повідомляє газета «Міррор», уже невдовзі воно надійде в продаж у парку розваг «Алтон тауерз» у графстві Стаффордшир.

Рецепт «безпечного» десерту тримають у таємниці. Відомо лише, що морозиво проходить спеціальну температурну обробку, завдяки якій ванільний ріжок зберігає форму протягом тривалого часу.

Створили морозиво на «інноваційній кухні» шеф-кухаря Гестона Блюменталя. Цей британець відомий тим, що любить годувати відвідувачів свого ресторану «Жирна качка» незвичними стравами. У різний час в меню закладу були каша з равликів, морозиво з бекону, чорна ікра під білим шоколадом, печиво з кави й часнику тощо.