Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

28.08.2015
Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

Олег Ляшко привітав зі святом бійців передової, які сьогодні відстоюють Незалежність України.

День Незалежності. Сотні тисяч вірних синів та дочок України століттями зі зброєю в руках наближали цей день ціною власного життя і здоров’я. Козаки батька Хмеля та гетьмана Мазепи, гайдамаки та січові стрільці, вояки армії УНР та повстанці Холодного Яру, бійці легендарної УПА — усі як один боролись і вмирали зі словом «Незалежність» на вустах. Віра в Бога та Українську самостійну соборну державу давала силу і наснагу цілим поколінням українців на боротьбу за Незалежність у таборах Соловків, ГУЛАГу, Кінгіру...

Сотні років триває священна війна українців з московською ордою. Війна за Незалежність, за саме існування нашої нації, за майбутнє наших дітей.

Сьогоднішня війна на сході та нечуваний героїзм наших вояків демонструють той нерозривний кровно-духовний зв’язок мертвих, живих і ненароджених українців, який обов’язково приведе нашу націю до перемоги над споконвічним ворогом — ординською Москвою!

У цей святковий для кожного українця день, незважаючи на запрошення Петра Порошенка, лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом із колегами Андрієм Лозовим, Сергієм Скуратовським, Оленою Кошелєвою та Дмитром Ліньком поїхали на схід України — вітати тих, завдяки кому сьогодні знову виборюється Незалежність України.

Радикали зустріли 24-ту річницю Незалежності у місті Бахмут (Артемівськ) на Донеччині. Привітали наших Героїв із 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, добровольчого батальйону «Свята Марія», а також відвідали одну з секретних військових частин.

«Наша команда вважає своїм обов’язком бути в цей день у прифронтовій зоні і підтримати Героїв, які захищають нашу землю. Ціна нашої Незалежності сьогодні — тисячі життів найкращих синів нашої держави. Ми не можемо зрадити їхню пам’ять і віддати бодай шматочок землі ворогу», — підкреслив Ляшко.

За словами Ляшка, для нього та його однопартійців — велика честь бути у цей день із кращими синами своєї держави, які зі зброєю в руках боронять Соборність і Незалежність України та доводять силу і незламність нашого народу. Радикал переконаний, що саме ці люди мають керувати країною.

«Я всім дав команду по областях познаходити людей, учасників АТО, і висувати їх на вибори. Вони захищали країну — вони в першу чергу мають право отримати право керувати нею», — наголосив Ляшко.

Радикал висловив надію, що 25-ту річницю Незалежності українці зустрічатимуть зі звільненим Сімферополем, Севастополем, Луганськом та Донецьком. І більше ніколи українці не змушені будуть проливати кров, відстоюючи рідну землю.

«Ми переможемо і станемо сильнішими», — переконаний Ляшко.