СЕРЕНАда репера

28.08.2015
СЕРЕНАда репера

Серена Уїльямс.

Перша ракетка світу Серена Уїльямс аж сяє від щастя. Бо хоч би скільки вона була однією з найсильніших спортсменок планети, а все одно передусім — жінка. А ніщо не забезпечить жінці такий блиск в очах, як закоханість, особливо якщо вона взаємна.

А саме такі стосунки, судячи з усього, у 33-річної тенісистки з 28-річним репером Дрейком. Чутки про те, що в них із Сереною роман, з’явилися ще на початку літа, але тоді це були тільки підозри пильних прихильників та преси. Як помітили, що під час Уїмблдонського турніру, який, до речі, Уїльямс виграла, Дрейк не пропустив жодного матчу за її участю. Але на всі запитання парочка відповідала, що йдеться винятково про щиру дружбу.

І ось днями папараці застукали «друзів» за палкими поцілунками. Схоже, спортсменка і музикант більше не в змозі приховувати свій роман, бо вже й не намагаються вдавати, нібито між ними нічого немає. Принаймні досі вони намагалися на людях «тримати дистанцію», а тепер досить вільно обнімаються і цілуються в присутності сторонніх, як це було під час нещодавньої вечері в одному з ресторанів Цинциннаті.

Раніше Дрейк зустрічався з Ріанною і топ-моделлю Тайрою Бенкс, а Серена нібито давно перебувала в стосунках зі своїм тренером, який заради неї покинув дружину.