Знову набрид

26.08.2015
Знову набрид

Меган Фокс і Брайан Остін Грін.

Чергова новина про розлад у нібито міцному й стабільному подружжі надійшла з Голлівуду. Як повідомляє тижневик Us Weekly з посиланням на власні джерела, після 11 років спільного життя вирішили розійтися зірка «Трансформерів» Меган Фокс та Брайан Остін Грін. «Меган покинула Брайана ще півроку тому», — запевняє інсайдер.

Щоправда, на початку червня пару бачили разом у Лос-Анджелесі. Але, подейкують, проблеми у їхньому шлюбі почалися вже давно — десь невдовзі після народження молодшого сина, Боді, який з’явився на світ 13 лютого 2014 року. Окрім нього, подружжя виховує чотирирічного Ноа.

Меган та Брайан познайомилися 2004 року на зйомках серіалу «Королева екрана». Вродливій брюнетці тоді було всього лише 18 років, а її майбутньому чоловіку — 30. Остін Грін на той час уже був такою-сякою зіркою, прославившись після ролі Девіда в популярному молодіжному телесеріалі «Беверлі-Хіллз 90210». Він так упадав навколо Фокс, що молоденька старлетка просто не могла в нього не закохатися. Пара заручилася, але через три роки, у лютому 2009-го, заручини було розірвано. Та Брайан не здався і вже влітку наступного року знову зробив коханій пропозицію. На цей раз проблем не виникло — вже за місяць актори зіграли весілля на Гаваях. Утім довго проіснувати цьому союзу все ж не судилося. Звісно, якщо Меган знову не зглянеться на благання Остіна й не передумає починати життя з початку.