Щедра «погана дівчинка»

19.08.2015
Щедра «погана дівчинка»

Майлі Сайрус.

Для зірки шоу-бізнесу, на відміну від, скажімо, політика, будь-яка слава добра, навіть зі знаком «мінус». От і колишня скромниця Майлі Сайрус свого часу вирішила різко змінити імідж, ставши «поганою дівчинкою». Але, мабуть, і їй набридло, що ніхто вже не помічає в любительці епатувати публіку напівоголеним виглядом і висолопленим язиком добрих намірів. Тож наступний «рекламний» вчинок Майлі буде трохи несподіваним: співачка вирішила свій наступний альбом не продавати, а подарувати всім охочим слухачам. Якщо врахувати, що саме продаж дисків є однією з головних статей доходу артиста, це справді щедрий жест.

Як повідомляють американські таблоїди, звукозаписувальній компанії RCA Records, з якою співпрацює Сайрус, така доброчинність зовсім не до вподоби. Але зірка попередила: якщо лейбл не захоче виконати її прохання й викласти альбом для вільного скачування в інтернеті, вона оплатить усі витрати з власної кишені. Тобто готова не лише не заробити, а й втратити — аби лише фанати були задоволені!

«Майлі не схиблена на доларах. Вона йде своїм шляхом, як і всі справжні митці. Зараз у світі залишилося мало таких людей, як вона», — каже менеджер співачки Адам Лебер.

Можливо, тепер Батьківська рада з телерадіомовлення трохи покращить свою думку про 22-річну знаменитість, яку раніше назвали «поганим прикладом для наслідування». Саме через це, на думку членів Ради, Майлі не може стати господинею церемонії вручення премії MTV VMA, яка відбудеться 30 серпня в Лос-Анджелесі. Батьки навіть звернулися до телеканалу MTV з петицією, в якій вимагають скасувати рішення про призначення Майлі ведучою церемонії.