Гірка зірка

12.08.2015
Гірка зірка

Мерайя Кері зі своєю зіркою.

Голосиста поп-діва Мерайя Кері днями отримала чергову відзнаку — іменну зірку на Алеї слави в Голлівуді. На церемонію відкриття меморіальної плити під номером 2556 45-річна співачка приїхала з дітьми, близнюками Монро і Мороканом, та друзями. А от коханого чоловіка поряд не було.

Після недавнього розриву з чоловіком, музикантом Ніком Кенноном, Мерайя офіційно «у пошуку», тобто без пари. Але таблоїди приписують їй роман з австралійським мільярдером Джеймсом Пакером. Вони й справді часто разом потрапляють в об’єктив папараці, тримаючись за руки або спостерігаючи мальовничий захід сонця над морем. Тож не побачивши Пакера поряд із Кері на Голлівудському бульварі, журналісти одразу взялися з’ясовувати, чим він був такий зайнятий, що не зміг підтримати подругу. І з’ясували: виявляється, поки Мерайя позувала фотографам зі своєю зіркою, її нібито бойфренд обнімався зі своєю колишньою дружиною, дизайнером Джоді Мірес! Донедавна вона була заручена з рок-музикантом Джоном Стівенсом, але тепер вони нібито розійшлися. І Джоді кинулася шукати розради в обіймах екс-чоловіка, з яким розлучилася 13 років тому (Джеймс потім був одружений іще раз). Знайшла чи ні — невідомо, а от Мерайї болю завдала.

Тепер зірка намагається відволіктися, з головою поринувши в роботу. Нещодавно артистка, яка є однією з найбільш комерційно успішних співачок в історії музики (її диски розійшлися накладом понад 200 мільйонів копій), здивувала прихильників новиною про співпрацю з канадським улюбленцем тінейджерок Джастіном Бібером та репером із Марокко Френч Монтаною. Їхній спільний сингл має вийти у вересні.