Щастя по секрету

11.08.2015
Щастя по секрету

Дженніфер Аністон i Джастін Теру.

Екс-дружину Бреда Пітта, 46-річну кінозірку Дженніфер Аністон, і журналісти, й фанати «одружували» десятки разів. Досить було Джен розпочати з кимось серйозні стосунки, і її руки починали скрупульозно розглядати на предмет обручки, а плаский живіт — на предмет вагітності. Та щоразу влучали пальцем у небо — заміж Джен не збиралася, хоча її «колишній» у щасливому шлюбі з Анджеліною Джолі за ці десять років уже встиг народити трьох біологічних і всиновити чотирьох прийомних дітей.

Одна з останніх таких чуток з’явилася у червні, але Аністон із бойфрендом, 43-річним актором Джастіном Теру, знову спростували інформацію про своє нібито весілля.

Аж тут на тобі — як грім серед ясного неба пролунало офіційне повідомлення речника пари про те, що Дженніфер із Джастіном наважилися й 5 серпня справді поєднали свої долі офіційно.

Як повідомляє журнал «Піпл», весілля було фактично таємним — його тримали в секреті не лише від преси та громадськості, а й від багатьох знайомих акторської пари. На романтичній церемонії у дворі будинку закоханих не було навіть їхніх батьків — лише найближчі друзі. Хоча таких виявилося чимало — близько 75. Подружкою нареченої стала давня подруга Дженніфер ще по серіалу «Друзі», актриса Кортні Кокс. А дружбою нареченого — добрий приятель Джастіна, майстер тату Скотт Кемпбелл.

Також серед гостей були помічені актори Ліза Кудроу, Емілі Блант, Тобі Магуайр, телеведуча Еллен Дедженерес та інші. Як і належить закоханим молодятам, поки гості ще розважалися, головні винуватці події вже вирушили в медовий місяць на острів Бора-Бора.