Партнерство, та не те

07.08.2015
Партнерство, та не те

Гвен Стефані і Гевін Россдейл.

Майже 20 років стосунків, з яких 13 — в офіційному шлюбі, репутація найбільш стильної пари шоу-бізнесу, троє дітей — здавалося, що подружжя солістки гурту No Doubt Гвен Стефані та музиканта Гевіна Россдейла є одним із найміцніших серед знаменитостей. Але, на жаль, враження виявилося хибним. Днями пара офіційно оголосила про намір розлучитися. «Ми дійшли обопільного висновку, що більше ніколи не будемо партнерами у шлюбі. Проте й надалі залишаємося партнерами у вихованні наших дітей. І докладемо всіх зусиль для того, щоб виростити синів у щасливій атмосфері. А тому переконливо просимо ЗМІ не втручатися в наше особисте життя», — йдеться в заяві Гвен та Гевіна з цього приводу.

Як повідомляють американські таблоїди, документи на розлучення подала 45-річна Стефані, вказавши як причину «непереборні розбіжності». Але жовта преса такому поясненню не повірила і вже зібрала численні свідчення «обізнаних джерел» про те, що насправді 49-річний чоловік зраджував Гвен. І вона давно прагнула розлучення, але спершу хотіла підготувати до цього дітей. Найменшому з яких, Аполло, ще немає півтора року. Його братам Кінгстону та Зумі — відповідно, 9 і 6.

І справді, перші чутки про розлад у сім’ї з’явилися ще три роки тому, але незважаючи на це, подружжю вдалося налагодити стосунки й навіть народити третього сина. Якщо про спільну опіку над дітьми Стефані з Россдейлом нібито домовилися, то спільне майно, очевидно, доведеться ділити за допомогою суду. Адже шлюбного контракту подружжя не укладало. Згідно з американським законодавством, у такому разі майно треба ділити навпіл. При цьому особисті статки Гвен оцінюють у 80 мільйонів доларів, а Гевіна — у 35 мільйонів.