Допоки Аваков «німий»...

28.07.2015

Уже кілька місяців громадськість Київщини чекає відповіді від пана Авакова, хто і на якій підставі знищує Чернечий ліс. Ходять чутки, що саме провладні пройдисвіти, зловживаючи владою, нарізають там собі та «любим друзям» земельні гектарні ділянки серед заповідного лісу! Оскільки міліція та прокуратура виявляє абсолютну імпотентність щодо припинення бандитської вирубки (що завжди підтверджує організацію злочину купою корумпованих божків), можна чекати на появу якогось «Лівого сектору», що заходиться хапати за комір провладних бандитів та корумпованих правоохоронців, виганяти з лісу їхніх «йовбаків» з екскаваторами та бензопилами, щоб повернути ліс у власність громади...і, як потім ОДРАЗУ заявить МВС: «не зовсім законними методами!»

Неважко передбачити, що як за помахом чарівної палички в лісі з’являться підрозділи міліції та Національної гвардії на бронетехніці «задля наведення законності і порядку», перед мікрофонами почнуть виступати племена «йовбаків», які заспівають хором елегію: «Ой не можна — не можна, незаконними методами наводити порядок!», і «ватники» українського телепошиву гаряче підтримають гнилих «державників», приведуть кілька своїх спогадів, типу: ..а, ось ще був жах.. ну, може, і не «Лівий сектор», а хтось інший, але все ж розкажу...»

«Лівий сектор» оголосять бандитами, загонять між болота і покосять із кулеметів. На привласнених гектарах через рік виростуть нові маєтки провладних бандитів, ще й до того ж за кошти народу України.

Питання, ніби відлуння з Мукачевого: як можна в Україні боротися з провладними бандитами законними методами?

Сергій САЄНКО блогер, письменник
(сайт «Обозрєватель»)