Красуня і її ніжки

24.07.2015
Красуня і її ніжки

Емма Уотсон.

Зірка кіноепопеї про Гаррі Поттера Емма Уотсон, яка зараз знімається в головній жіночій ролі у фільмі «Красуня і Чудовисько», вже не раз очолювала різні рейтинги найкрасивіших, найуспішніших і навіть найбільш інтелектуальних знаменитостей. Нещодавно її також визнали «Активістом року» — актриса дуже активно бореться за права жінок. А тепер — іще одне визнання, хоча й трохи дивне. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», «Герміону» назвали власницею найгарніших щиколоток, стоп і пальчиків на ногах.

Як нескладно здогадатися, відповідний рейтинг склали поціновувачі краси саме цієї частини жіночого тіла, яких називають фут-фетишистами. Зіркові ніжки вони оцінюють на сайті WikiFeet — цей «профільний» ресурс, створений ізраїльським програмістом Елі Озером, щомісяця відвідує 3,2 мільйона людей.

Розмістити фото своїх стоп на цьому сайті може будь-яка дівчина чи жінка, старша за 17 років. А зображення зіркових ніжок розміщені за алфавітом, і користувачі можуть голосувати за ті з них, які видаються найпривабливішими.

Окрім 25-річної Емми, до десятки власниць найчарівніших стоп увійшли Селена Гомес, Кеті Перрі, Дженніфер Еністон, Майлі Сайрус, Меган Фокс, Ріанна, Емма Стоун, Вікторія Джастіс та Міла Куніс.