Нещасливі заручини

17.07.2015
Нещасливі заручини

Сієнна Міллер.

Актрисі й моделі Сієнні Міллер категорично не щастить із заручинами. Уже вдруге зірка «Забороненого кохання» розриває заручини після тривалих стосунків, які, здавалося б, неминуче мали завершитися шлюбом. Перша така невдача спіткала її під час палкого роману з британським актором Джудом Лоу (який відіграв помітну роль у зростанні популярності доти не надто відомої широкому загалу актриси). Познайомилися вони 2004 року на зйомках фільму «Красунчик Алфі, або Чого хочуть чоловіки», і між ними одразу спалахнула пристрасть. Пара дуже швидко заручилася і вже почала було готуватися до весілля... Коли ловелас Лоу несподівано стрибнув у гречку з нянькою власних трьох дітей від першого шлюбу.

Горда Сієнна зради не пробачила. Розійшовшись із Джудом, білявка певний час зустрічалася з уельським актором Рісом Івансом, але, коли закоханий юнак запропонував їй одруження, кинула його — не була готова до серйозних стосунків. І... знову зійшлася з Лоу, якого все ж не змогла забути. Цей роман тривав два роки, але все-таки завершився розривом.

Невдовзі Міллер познайомилася з молодшим за неї на чотири роки колегою Томом Старріджем. Після легковажного Лоу серйозний молодик здавався «тим самим, ідеальним». Через рік, у липні 2012-го, у пари народилася дочка Марлоу. Ще поки Сієнна була вагітна, офіційно оголосили про заручини — з тим, щоб коли молода мама прийде у форму після пологів, зіграти й весілля. Але так і не зіграли. Спершу відкладали, бо дитина надто мала, потім знаходилися ще якісь причини. І от позавчора таблоїди сколихнула новина про те, що й ці заручини розірвано — 33-річна Міллер знову самотня. Подейкують, негаразди в сім’ї почалися ще на початку року, але актриса до останнього намагалася зберегти стосунки. Ще кілька тижнів тому вони з Томом і Марлоу разом відпочивали на Ібіці, але каблучки, подарованої Старріджем на заручини, Сієнна вже не носила.