Мільйони до мільйонів

14.07.2015
Мільйони до мільйонів

Нікі Хілтон і Джеймс Ротшильд напередодні весілля.

Ті часи, коли діти заможних батьків могли одружуватися лише з їхнього дозволу і лише з «вигідною партією», принаймні в західному світі вже давно минули. Але взаємовигідні шлюби й зараз не рідкість. От тільки укладають їх у наші часи переважно з любові. Саме такий вдалий союз днями утворили представники двох відомих і багатих родів — Нікі Хілтон та Джеймс Ротшильд.

Минулої п’ятниці 31-річна спадкоємиця готельної імперії «Хілтон» та 30-річний фінансист, чиє прізвище було синонімом мільйонера ще в позаминулому сторіччі, обвінчалися у Кенсингтонському палаці в Лондоні. Молода була чарівна у мереживній сукні з довгим шлейфом від «Валентино» вартістю 50 тисяч фунтів стерлінгів (близько 80 тисяч доларів США). До речі, подружкою нареченої була її зіркова старша сестра Періс.

Для Хілтон-молодшої це вже другий шлюб, але перший був по суті випадковим: 2004 року в Лас-Вегасі вона вийшла заміж за бізнесмена Тодда Мейстера, а вже через три місяці вони оформили розлучення.

Із Джеймсом Ротшильдом Нікі разом уже чотири роки. Вони познайомилися на весіллі моделі Петри Екклстоун та Джеймса Санта в Італії. І хоча симпатія виникла одразу, спершу Джеймсу було нелегко — Нікі жила в Лос-Анджелесі, а він у Лондоні, тож аби полонити серце дівчини красивим залицянням, хлопцеві доводилося часто літати через океан. Та згодом вони з’їхалися й більшість часу проводили разом — почергово то в Англії, то у США.

Рік тому Ротшильд попросив кохану стати його дружиною, зробивши пропозицію також в Італії — у романтичній обстановці, під час прогулянки човном по озеру Комо. Ставши на одне коліно, Джеймс подарував Нікі каблучку з діамантом вартістю 1,6 мільйона доларів. Ну як тут відмовишся!

До того ж фінансист зробив усе, аби переїхати до США, де його молодій дружині подобається значно більше, ніж у Британії. І вже навіть виставив на продаж сімейний особняк у графстві Суффолк вартістю 38 мільйонів доларів.