Десятий рік — останній?

02.07.2015
Десятий рік — останній?

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер.

Прихильникам акторського подружжя Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер дуже не хотілося вірити в погані чутки, які вже впродовж кількох місяців час від часу з’являлися у жовтій пресі. Там писали, що в однієї з найміцніших пар Голлівуду виникли проблеми й останні півроку Бен із Джен майже не живуть разом.

На жаль, чутки виявилися правдивими. 29 червня Аффлек із Гарнер відзначили 10-річчя з дня весілля. А наступного дня оприлюднили офіційну заяву з таким текстом: «Після тривалих і ретельних роздумів ми ухвалили складне рішення про розлучення. Ми розходимося з любов’ю і повагою одне до одного, а також із наміром спільно виховувати наших дітей. Більше коментарів із цього приводу не буде, дякуємо за розуміння».

Ініціатором шлюборозривного процесу виступив 42-річний Бен. Раніше ті самі чутки приписували йому надмірне захоплення алкоголем та грою в казино.

Роман «оскароносця» і тепер уже матері трьох його дітей — 9-річної Вайолет, 6-річної Серафини та 3-річного Семюеля — розпочався 2003 року на зйомках фільму «Шибайголова». А у 2005-му на островах Теркс і Кайкос закохані зіграли романтичне весілля. Отримуючи свої численні нагороди як актор та режисер, Аффлек завжди дякував дружині, «без якої цього всього б не було». Дженніфер заради сім’ї трохи закинула кар’єру і стала значно менше зніматися, але ніколи не скаржилася.

Як запевняють джерела в оточенні пари, зірки справді вирішили розлучитися цивілізовано і поділити майно не через суд, а за домовленістю. Виявляється, близько двох років Бен із Джен відвідували сімейного психолога, аби налагодити стосунки і зберегти сім’ю, але марно.

А тим часом у таблоїдах уже з’явилися нові плітки — про проблеми в стосунках багатодітних Анджеліни Джолі та Бреда Пітта...