Їжу їдять, а не «фоткають»!

17.06.2015

Любителі фотографувати їжу і викладати знімки в соціальній фотомережі «Інстаграм» очолили рейтинг відпускників, які найбільше дратують інших. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», відповідне опитування провів туристичний сервіс Teletext Holidays. Згідно з цим дослідженням, особи, що старанно роблять «фоточки» будь-яких страв, які бачать перед собою, викликають неймовірне роздратування у 32% респондентів.

Друге місце з відривом усього лише в 1% посіли діти, які граються на планшетах з увімкненим звуком. Фанати «селфі», які користуються для цього спеціальними «селфі»-палицями, опинилися на третій сходинці — їхня «діяльність» бісить 28% опитаних.

До п’ятірки топ-дратувальників також увійшли любителі голосно говорити в навушник бездротового зв’язку (25%) й люди, які вмикають свій телефон і починають активно розмовляти відразу після приземлення літака (21%).

Експерти туріндустрії регулярно намагаються з’ясувати, що викликає найбільш негативні емоції у туристів. Наприклад, 2014 року порталу про подорожі Top10.com вдалося з’ясувати, які види публікованих в соцмережах відпускних фотографій дратують людей найсильніше. Виявилося, що це скріншоти з «Айфонів» про прогноз погоди на курорті. Багатьом також не подобається, коли їхні друзі розміщують «селфі» і знімки ніг на тлі моря чи басейну.