Білявки надають перевагу джентльменам

12.06.2015
Білявки надають перевагу джентльменам

Спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії Періс Хілтон останнім часом обирала собі значно молодших коханців. Спершу 34-річна білявка закрутила роман із 22-річним манекенником Рівером Віїпері, потім — узагалі з 18-річним австралійцем Джорданом Барреттом. Але друзі світської левиці навіть не сумнівалися, що «всерйоз» такі стосунки Періс не розглядає — лише як розвагу. Адже прагматизму їй не позичати. Як і її молодшій сестрі Ніккі, яка невдовзі вийде за спадкоємця ще однієї іменитої імперії товстосумів — Джеймса Ротшильда.

І от у старшої із сестер Хілтон з’явився новий бойфренд, якого вже навряд чи можна назвати просто розвагою. Адже 39-річний швейцарець Ханс Томас Гросс не лише старший за Періс на п’ять років, а й належить до когорти мультимільйонерів, достойних пташки такого високого польоту.

Голуб’ята познайомилися у травні під час Каннського кінофестивалю й майже одразу почали зустрічатися. Зараз вони разом відпочивають на узбережжі іспанського острова Форментера, переважно на яхті Гросса. Як розповіли таблоїду «Дейлі мейл» «обізнані джерела» з оточення пари, панночка Хілтон у захваті, що нарешті знайшла «справжнього чоловіка» — і красивого, і багатого, й «джентльмена в усіх сенсах».

До всього у Ханса Томаса є розкішна вілла на відомому своїми нічними клубами острові Ібіца. Для Періс, яка віднедавна стала ще й крутим діджеєм, це дуже зручно. Адже тепер їй вдасться зекономити на житлі, коли все літо дівчина «діджеюватиме» в місцевих клубах.