З Туреччини — з горілкою

10.06.2015
З Туреччини — з горілкою

Кейт Мосс.

Раніше найскандальнішою зіркою модельного світу вважали Наомі Кемпбелл — через свій запальний характер «чорна перлина подіуму» регулярно опинялася в суді за хуліганство, побиття асистенток, сварки з поліцією тощо. Але останнім часом 45-річна модель ніби «заспокоїлася». Натомість у неприємну історію потрапила її добра подруга, британська топ-модель Кейт Мосс.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, 41-річну манекенницю, яка протягом тривалого часу була найбільш високооплачуваною моделлю у світі, через агресивну поведінку зняли з літака авіакомпанії «Ізіджет» (варто відзначити, що одна з найбагатших селебрітіз Британії не бачить проблем у тому, щоб подорожувати літаком «бюджетного» перевізника). Інцидент стався в лондонському аеропорту «Лутон».

Згідно із заявою поліції, лайнер, на борту якого Кейт влаштувала п’яний дебош, прибув із турецького курортного міста Бодрум. Що саме витворяла в літаку мама 13-річної дочки, правоохоронці не уточнили. Лише зазначили, що, на прохання екіпажу, вивели Мосс із літака. Але не затримали, оскільки офіційний скарг на її поведінку в поліцію не надходило.

За інформацією газети «Дейлі телеграф», під час польоту знаменитість глушила горілку з пляшки, яку пронесла з собою в ручній поклажі (ймовірно, купила в аеропортовому магазині «дьюті-фрі»), а на зауваження стюардес обматюкала і їх, і пілота, й сусідів по салону.

У Туреччину супермодель літала на вечірку з нагоди 50-річчя актриси Сейді Фрост. І, принагідно, пройшла кілька сеансів кріотерапії на одному з місцевих СПА-курортів. До слова, це вже не перша авіапригода за участю Кейт. Торік вона, також напідпитку, примудрилася прилетіти в Лондон без квитка — і теж із Бодрума.