Таємниця Кейри

29.05.2015
Таємниця Кейри

Кейра Найтлі.

Прихильники зірки «Піратів Карибського моря» Кейри Найтлі у соцмережах засипали її привітаннями з народженням первістка. Сама актриса, щоправда, про радісну новину в своїй сім’ї — ні пари з уст. Про те, що вона вже народила, повідомили британські таблоїди. А їм, у свою чергу, розповіли пильні лондонці, які нібито бачили Кейру на прогулянці з немовлям у руках.

Щоправда, коли журналісти почали з’ясовувати, чи справді кінозірка стала мамою, то «дуже обізнані джерела» запевнили їх, що це сталося 25 травня. Сумнівно, що вже наступного дня після пологів Найтлі, яка так ретельно приховує своє особисте життя від преси, наважилася б гуляти по Лондону з малям.

Про вагітність 30-річної Кейри, яка два роки як заміжня за британським музикантом Джеймсом Райтоном, стало відомо у грудні 2014-го. За планом, актриса мала народити у червні, тож, мабуть, дитина трохи «поспішила». Про стать дитини поки що нічого не відомо, але з деяких інтерв’ю майбутньої мами журналісти зробили висновок, що у неї мала народитися дівчинка.

Попри те, що Кейра дуже мріяла про материнство, своїх шанувальників вона одразу заспокоїла: кидати кіно й перекваліфіковуватися на домогосподарку не збирається. До слова, цього року в прокат вийде фільм «Еверест» за її участю, а на 2016-й заплановано прем’єру стрічки «Кондитерська».