Черговий чудовий комплімент

21.05.2015
Черговий чудовий комплімент

Тейлор Свіфт.

Здається, не лишилося вже у переліку «солідних» жіночих рейтингів таких, які останніми роками не очолювала б американська кантрі-зірка Тейлор Свіфт. Її визнавали найуспішнішою, найжаданішою, найкрасивішою й іще бозна-скільки і яких «най». А початок цього тижня приніс 25-річній співачці одразу дві переможні новини. Спершу Тейлор тріумфувала на церемонії нагородження премією Billboard Music Award, де отримала одразу вісім золотих статуеток, зокрема як найкраща співачка та в головній номінації — «Артист року». А вже за кілька годин чоловічий журнал Maxim оголосив тендітну білявку «Найгарячішою жінкою 2015 року».

«Мені так приємно! Можна сказати, що я отримала чудовий комплімент. І взагалі, цей рік для мене — явно один із найкращих!» — відреагувала Тейлор.

«Тейлор Свіфт — квінтесенція американської історії успіху. Озброєна хіба що гітарою, морем амбіцій і надприродним умінням створювати досконалі поп-пісні, вона за десять років пройшла від Пенсильванської ферми до журнальних обкладинок», — зазначається в редакційній статті.

І судячи з того, що до кінця року ще далеко, ми не раз іще почуємо про нові здобутки й тріумфи талановитої красуні.