Елеватор — з кооперативних інвестицій

Елеватор — з кооперативних інвестицій

Про серйозність наміру заявили у Дніпропетровській облдержадміністрації, анонсуючи початок будівельних робіт ТОВ «Перший кооперативний елеватор» на цьому тижні. Очікується, що вже у жовтні запрацює перша черга елеватора.

Порт завантаження

Порт завантаження

Нестабільні геополітичні події, що лихоманять Україну, та спровоковане ними падіння темпів економічного розвитку країни і девальвація національної валюти непокоять операторів зернового ринку. В першу чергу їхня увага прикута до транспортної сфери: як спланувати обсяги майбутнього врожаю та наступного експорту?

Росіянам до смаку наша свинина

Росіянам до смаку наша свинина

За даними митної статистики, протягом чотирьох місяців 2015 року Україна експортувала 7,3 тисячі тонн свинини, переважну більшість якої було реалізовано до Російської Федерації. За перші чотири місяці цього року експорт м’яса свиней зріс у понад вісім разів порівняно з аналогічними показниками попереднього року.

У сквері знову висадять громадський город

У сквері знову висадять громадський город

У самому центрі столиці малюки зможуть висадити саджанці капусти, салату, базиліку, часнику та дізнатися багато корисного про овочі та рослини. На дітей чекають різноманітні майстер-класи, розмалювання арт-експозиції та цікаві лекції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики