Клятий паразит

14.05.2015
Клятий паразит

Ешлі Олсен до хвороби.

Із початком весняного сезону, коли так хочеться виїхати в ліс на шашлики або просто повалятися на травичці у парку, треба бути особливо уважним, щоб не «підчепити» кліща. Маленький кровосос не лише завдасть вам клопотів із його видаленням зі шкіри, а й може заразити серйозною хворобою — енцефалітом або бореліозом. Саме бореліоз, або хвороба Лайма, свого часу неабияк попсувала життя канадській рок-співачці Авріл Лавінь — дівчина випала з життя й роботи більш ніж на півроку, потім іще довго лікувалася, а симптоми хвороби й досі інколи дають про себе знати.

І от — чергова новина про кліщову заразу в зіркових лавах. Як повідомляють західні таблоїди, лікарі діагностували хворобу Лайма у 28-річної актриси й дизайнерки Ешлі Олсен. Причому виявили бореліоз уже на пізній стадії, що дуже погано — адже його бажано «впіймати» якомога раніше. Тому якщо після укусу кліща у вас піднялася температура, а навколо ранки з’явилося червоне коло — мерщій до лікаря.

Ешлі, очевидно, цією порадою знехтувала, тому щодня їй стає все гірше. Дівчина майже перестала з’являтися на людях, а друзі запевняють, що й без того худа й бліда Олсен перетворилася на тінь — так змарніла. Сестру дуже підтримує її близнючка Мері-Кейт, яка, навпаки, зараз «цвіте й пахне» завдяки щасливому цивільному шлюбу із сином колишнього президента Франції Олів’є Саркозі.