У стилі Півдня

08.05.2015
У стилі Півдня

Різ Уїзерспун.

Американську актрису Різ Уїзерспун стилісти відносять до зірок, наділених добрим, але «нуднуватим» смаком. Її туалети зазвичай не спричиняють бурхливого обговорення ні зі знаком «плюс», ні зі знаком «мінус» — симпатично, скромно й без витребеньок. Для знаменитості, можливо, й не найкращий варіант, а от для звичайних жінок — те, що треба. Тож не дивно, що днями й Різ долучилася до когорти зіркових колег, які випускають колекції одягу. Власне, 39-річна «оскароносиця» пішла навіть далі — і запустила цілий модний бренд під назвою Draper James, на честь своєї бабусі Дороті Дрейпер та дідуся Джеймса Уїзерспуна.

Стиль речей, які будуть представлені під цією маркою, — а це не лише одяг, а й аксесуари, товари для дому тощо — сама Різ описує як «дуже південний» і «дівочий». «Я народилася на півдні США і хочу розповісти світові про цей маловідомий край із його неймовірними мешканцями та природою. Південноамериканський стиль абсолютно особливий — тут люблять і вміють міксувати принти, надають перевагу легким тканинам, використовують в образах багато смужок», — розповідає Уїзерспун.

Ще один важливий момент — окремою лінійкою актриса планує виробляти стильний одяг для людей із зайвою вагою.

Звісно, за підприємницькими клопотами Різ не забуває й про свою основну роботу. 11 червня в український прокат виходить комедія «Красуні в бігах» за її участю (в компанії із Софією Вергарою). А днями «оскароносна» кінозірка підписала контракт на зйомки в екранізації роману С.Дж. Уотсона «Друге життя», що розпочнуться через кілька місяців.