Садівництво для професіоналів

Садівництво для професіоналів

Для того, щоб успішно вести бізнес, необхідно бути в курсі всіх новітніх тенденцій та викликів ринку, мати достойне технічне забезпечення, що відповідає сучасним вимогам, та підтримувати відповідний рівень професійності працівників. Саме з цією метою Всеукраїнська аграрна рада організовує Національний День Саду, де провідні спеціалісти галузі поділяться ефективними порадами щодо вирощування та догляду за плодово-ягідними культурами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вівсянка як екзотика

Вівсянка як екзотика

За офіційними даними, рентабельність виробництва вівса в Україні у 2009-13 роках у середньому становила -0,1%. За розрахунками експертів асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», акумульований сільгосппідприємствами протягом цього періоду податок на додану вартість додавав 7 відсотків до рентабельності виробництва вівса.

Під кого продаж?

Під кого продаж?

Можливість вільного продажу землі педалюється в умовах девальвації гривні, незбалансованого законодавства, економічної кризи і російської військової агресії. Пересмикування акцентів і прагнення впіймати рибку в каламутній воді недореформаторства відмічають сьогодні навіть ідеологічні прихильники вільного ринку.

Всі статті рубрики