Нецнотлива Салма

23.04.2015
Нецнотлива Салма

Салма Хайєк.

Голлівудська зірка Салма Хайєк останнім часом намагається якомога більше часу приділяти сім’ї, донечці Валентині та чоловікові Франсуа Піно, тому в кіно тепер знімається дещо рідше, ніж раніше. Але менш популярною й шанованою актрисою вона від того не стала. Днями в Мадриді 48-річна латиноамериканка отримала премію журналу Woman із рук самої королеви — дружини іспанського монарха Філіпа Летиції.

Тепер прихильники Салми з нетерпінням чекають, доки їхня улюблениця викладе фото з церемонії нагородження у своєму фотоблозі в мережі «Інстаграм». Хайєк вирішила стати користувачем соцмереж нещодавно й одразу завела собі три блоги — окрім «Інстаграму», ще й у «Твіттері» та «Фейсбуці». І кілька тижнів тренувалася робити «селфі» — автопортрети за допомогою смартфона. Також у кадр поруч з актрисою потрапили дві її вівчарки та двоє папуг, хоча насправді улюбленців у зірки значно більше — є ще коти, коні, вівці...

«У житті кожного має бути місце для відкриттів. Сьогодні я позбавилася багаторічної алергії на високі технології і втратила соціально-мережеву цноту, — розмірковувала Хайєк у першому записі у своїх блогах. — Мені хочеться перебувати в контакті з людьми, які мене підтримували всі ці роки і яким я вдячна. Сподіваюся, тепер і вам вдасться краще мене пізнати. Я щаслива, що починаю цю нову і, сподіваюся, захопливу пригоду разом із вами!».