Хвилина тріумфу

22.04.2015
Хвилина тріумфу

Кім Кардаш’ян.

Схоже, минули ті часи, коли для того, щоб здобути впливовість, потрібні були значні успіхи в кар’єрі чи неабиякий талант. Нині все вирішується значно простіше: досить здобути популярність у соцмережах — і високе місце в рейтингах впливових знаменитостей тобі забезпечено. Хоча новина про те, що світська левиця Кім Кардаш’ян була визнана найбільш впливовою жінкою світу за версією видання Variety, публіку дещо шокувала.

Як повідомляє американська преса, Кім отримає нагороду 24 квітня у Нью-Йорку. Почесне звання вона заслужила завдяки «активній благодійній діяльності». Виявляється, дружина репера Каньє Уеста постійно допомагає дитячому будинку в Лос-Анджелесі й організовує благодійні розпродажі своїх речей. Щоправда, чимало знаменитостей роблять для доброчинності незрівнянно більше за Кім... Але таким уже був вибір експертів. Які, втім, поставили в один ряд із зіркою світської хроніки таких відомих актрис, як Гленн Клоуз, Вупі Голдберг та Рейчел Вайс.

Це вже не перша приємна новина для найвідомішої із сімейства Кардаш’ян за останній тиждень. Днями лімітований наклад збірки її селфі (зроблених власноруч фото самої себе) прихильники розкупили... менш ніж за одну хвилину після початку продажу. Йдеться про 500 екземплярів фотоальбому з автографом авторки. Вартість кожного — 60 доларів. У травні в продаж надійде повний тираж видання, тож шанувальники знаменитості ще матимуть нагоду й собі придбати книжку обсягом 352 сторінки, в якій є, зокрема, 115 знімків декольте 34-річної Кардаш’ян, 23 зображення її видатних сідниць та 10 селфі в «костюмі Єви».