Найцінніший подарунок у прекрасному житті

15.04.2015
Найцінніший подарунок у прекрасному житті

Джастін і Джессіка Тімберлейки.

Іще недавно Джастін Тімберлейк, із нетерпінням очікуючи народження свого первістка, проводив «генеральні репетиції» зі зміни підгузків на ляльках та інших муляжах. А тепер 34-річний співак уже може перевірити своє вміння на практиці — наприкінці минулого тижня кохана дружина, актриса Джессік Біл, подарувала Джастіну сина.

Першою цю радісну новину повідомила громадськості мама свіжоспеченого татуся, яка написала у своєму «Фейсбуці»: «Мій дивовижний син та його прекрасна дружина зробили нам найцінніший подарунок у світі!». За словами Лінн Тімберлейк, новонародженому дали ім’я Сайлас Рендалл — на честь її батька, тобто прадіда малюка. «Життя прекрасне, ми неймовірно щасливі! Хай Бог благословить усіх вас і дякую за привітання!» — додала щаслива бабуся.

І 33-річна мама Джессіка, і малюк почуваються добре. Інших подробиць сім’я поки що не повідомляє. Що й не дивно — майбутні батьки взагалі до останнього тримали інтригу, не підтверджуючи чутки про вагітність Біл, які вперше з’явилися у жовтні 2014 року. Тоді зазвичай дуже струнка актриса помітно округлилася й почала носити «підозріло» вільний одяг. І лише в лютому цього року Тімберлейк підтвердив, що готується стати татом, опублікувавши у своєму блозі фото, на якому цілує вже «дуже» вагітний живіт дружини. Разом вони з 2007 року, а офіційно одружилися у 2012-му.