Бандерас проти Гальяно

24.03.2015
Бандерас проти Гальяно

Антоніо Бандерас.

Учитися, як відомо, ніколи не пізно. І не лише дізнаватися щось нове, а й навіть змінити фах, коли тобі вже далеко «за...». Незважаючи на те, що у своїй професії він досягнув найвищих кар’єрних висот, іспанський і голлівудський актор Антоніо Бандерас вирішив самим лише знімальним майданчиком не обмежуватися. І тимчасово повертається на студентську лаву. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», у свої 54 роки Бандерас вступив у лондонський Університет святого Мартіна, щоб опанувати фах дизайнера одягу.

Актор зізнався, що мріяв стати модельєром уже давно. І нарешті наважився. А саме цей навчальний заклад обрав тому, що вважає його одним із найкращих у цій галузі. Свого часу в Університеті святого Мартіна навчалися такі зірки дизайну, як Джон Гальяно, Стелла Маккартні, Александр Маккуїн тощо.

Але шанувальникам акторського таланту Антоніо не варто впадати у відчай — залишати кіно він також не збирається. «Звісно, я не припиняю свого професійного життя. Я й надалі зніматимуся, займатися режисерством... але це — щось нове», — каже актор.

Нагадаємо, нещодавно Бандерас розійшовся з Мелані Гріффіт, із якою прожив у шлюбі майже 20 років. Тепер у нього нова, значно молодша пасія, але Антоніо запевняє, що завжди любитиме свою колишню дружину. І, звісно, їхніх дітей — спільну дочку Стеллу й Дакоту, дочку Мелані від першого шлюбу з Доном Джонсоном. До речі, еротичний фільм «50 відтінків сірого», в якому Дакота зіграла головну роль, Бандерас дивитися не збирається. «Та що ви, в жодному разі! Коли Дакоті було 4 рочки, я міняв їй підгузки», — пояснив актор.