Празька весна стимулює до руху

Празька весна стимулює до руху

Лише дві медалі здобула легкоатлетична збірна України на зимовій першості Європи, що відбулася в Празі на «О2 Арені». До Міжнародного жіночого дня «дорогоцінні» подарунки дісталися Наталі Пигиді («золото» на 400-метрівці) та Наталі Лупу («бронза» на 800 метрах). Це 13-тє загальнокомандне місце.

З останніх сил

З останніх сил

«Якби це було в Євролізі, дві найсильніші команди розвели б у півфіналах», — свого здивування підсумками жеребкування «Фіналу чотирьох» Кубка України не приховував навіть наставник «Дніпра» Вальдемарас Хомічюс, підопічним якого на шляху до головного матчу турніру, який приймала столиця України, випало грати зі скромним «Києвом».

Суперники, що навіюють прохолоду

Суперники, що навіюють прохолоду

Мірчу Луческу не впізнати. Раніше, коли «Шахтар» зазнавав невдачі, румунський наставник винив у провалі всіх, окрім себе та своїх футболістів. Минулого ж уїк-енду, коли «гірники» на останніх хвилинах матчу прем’єр-ліги втратили перемогу в протистоянні з «Металістом», очільник чинних чемпіонів заявив: «Усю провину беру на себе, бо не зміг донести до футболістів свої думки».

«Донецькі» не при ділах

«Донецькі» не при ділах

Сумні та невеселі ходили функціонери й прихильники «Шахтаря» після конгресу Федерації футболу України, що відбувся в столиці минулої п’ятниці. Неповні два з половиною роки «донецькі» верховодили у ФФУ, а тепер у Федерації знову настав «київський» період.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сестринська допомога

Сестринська допомога

В останні кілька років спринтерські перегони, так само як і естафета, стали найбільш успішними дисциплінами для вітчизняних біатлоністок на головних стартах сезону. Так, на цій дистанції у 2013 році Олена Підгрушна виборола титул чемпіонки світу, наступного року на Іграх у Сочі Вікторія Семеренко здобула «бронзу», днями ж нагороду аналогічної проби на «мундіалі» в Контіолахті виграла її сестра-близнючка — Валентина.

Всі статті рубрики