Водка для клишоногого

26.02.2015

Французька кінодіва Бріджит Бардо, яка по завершенні кар’єри в кіно присвятила життя захисту тварин, вирішила врятувати від алкоголізму... ведмедів із Сочі. Як повідомляє російська агенція «ТАСС», ідеться про кількох клишоногих зі столиці Олімпіади-2014, які захопилися спиртними напоями через відвідувачів ресторану, де живуть.

Дізнавшись про волохатих п’яниць мимоволі, Бардо дуже засмутилася, і тепер їхньою долею опікується міжнародний благодійний фонд актриси «Великі серця». «Ми готові профінансувати все, аж до тимчасової перетримки. Готові оплатити клітки та перевезення тварин морем в румунський порт Констанцу», — запевнила директор фонду Анна Коган, наголосивши, що кінозірка готова профінансувати всі витрати з власної кишені.

За рішенням суду, ведмедів повинні були вилучити у власників, які так жорстоко з ними поводилися, але поки що залишили жити при ресторані до початку березня. «Дізнавшись про рішення суду, ми навіть звернулися до природоохоронної прокуратури з проханням посприяти нам і тимчасово передати ведмедів в один з місцевих зоопарків, де ми для них орендуємо вольєри. Ми також намагалися знайти їм нових господарів в Росії, але жоден зоопарк не погодився прихистити хворих тварин», — додала Коган.