Знову найкраща

26.02.2015
Знову найкраща

Тейлор Свіфт.

Американська кантрі-співачка Тейлор Свіфт уже, мабуть, звикла перебувати на верхівках найрізноманітніших рейтингів. У свої 25 вона вже безліч разів очолювала «топи» найдорожчих, найуспішніших знаменитостей, найпопулярніших за кількістю проданих альбомів, найкрасивіших тощо. Наприкінці 2014-го до цих «титулів» додався ще один — благодійниці року. Цим званням сайт DoSomething.org нагородив Тейлор за те, що пожертвувала прибутки від продажу своєї пісні Welcome to New York державним школам Нью-Йорка.

А тепер ось — нове досягнення. Днями зірку кантрі проголосили Світовою артисткою року з-поміж усіх студійних виконавців. Цю відзнаку присуджує Міжнародна федерація виробників фонограм та відеограм, причому не за «красиві очі», а ґрунтуючись на цілком конкретних показниках — кількості проданих за рік платівок, скачаних і переглянутих в інтернеті композицій тощо. Альбом Свіфт «1989» вийшов лише в жовтні 2014-го, а вже встиг розійтися накладом у понад 8,6 мільйона копій, забезпечивши їй перемогу. Минулорічних тріумфаторів, бойзбенд One Direction, у якому грає її колишній хлопець Гаррі Стайлс, Тейлор відсунула на друге місце.

Тим часом таблоїди стверджують, що на цей раз дівчині є з ким розділити свій успіх. Тейлор нібито зустрічається з ірландським музикантом Хозіером. Уперше їх помітили разом на вечірці після вручення премії «Греммі», а потім папараці кілька разів підловлювали парочку під час романтичних прогулянок. Щоправда, друзі музикантів запевняють, що у Тейлор із Хозіером винятково товариські стосунки, адже вони давно люблять і цінують творчість одне одного.