Віддав своє серце

18.02.2015
Віддав своє серце

Леді Гага.

День святого Валентина традиційно є символічним для багатьох пар. Отже, коли й робити пропозицію руки та серця або навіть організовувати весілля, як не в День усіх закоханих? Щоправда, навіть «профільне» свято, на жаль, не рятує від подальших суперечок і навіть розлучень. Але хочеться вірити, із зіркою «Шерлока» Бенедиктом Камбербетчем та його чарівною дружиною Софі Хантер, які пов’язали себе путами шлюбу саме 14 лютого, такого не станеться. Як і зі Стефані Джерманоттою, більш відомою як Леді Гага, та її нареченим Тейлором Кінні. Днями стало відомо, що з нагоди свята коханий попросив співачку стати його дружиною. І Гага погодилася.

Ще б пак не погодитися, коли прохання підкріплюють таким розкішним подарунком! Позавчора Стефані виставила у своєму «Інстаграмі» фото персня з величезним діамантом у формі сердечка, підписавши його: «Він віддав мені своє серце, а я сказала «так!».

28-річна Леді Гага і 33-річний Тейлор Кінні, відомий за серіалами «Щоденники вампіра», «Чикаго у вогні», «Касл», познайомилися 2011 року на зйомках кліпу співачки You and I, а невдовзі почали зустрічатися. У травні 2012-го пара розійшлася, але, як з’ясувалося, ненадовго — попри напружені робочі графіки, закохані не змогли довго витримати життя нарізно і возз’єдналися, щоб більше не розлучатися. Нещодавно Гага зізналася, що «хоч зараз» готова заміж за Тейлора і мріє про багатодітну сім’ю. «Хочу щонайменше трьох дітей. Я певна, що вони будуть маленькими монстрами», — спрогнозувала зірка.