Харч на 22 дні

05.02.2015
Харч на 22 дні

Бейонсе.

Американська співачка Бейонсе та її чоловік, репер Джей-Зі, вміють рахувати гроші. Торік подружжя увійшло в топ-10 найбільш оплачуваних музикантів світу, причому Бейонсе зі 115 мільйонами доларів доходу посіла в ньому перше місце. Окрім того, 33-річна ритм-н-блюзова діва очолила рейтинг найвпливовіших знаменитостей. Словом, на погані заробітки співачці скаржитися гріх. Але від можливості отримати додаткові прибутки практична зірка ніколи не відмовляється.

Як повідомляють американські таблоїди, Бейонсе відкрила службу доставки веганської їжі. Компаньйоном виконавиці став її особистий тренер Маркос Борхес. «Маркос мотивує людей харчуватися правильно. Все, що їм треба зробити, — це спробувати. Якщо я змогла, то зможе будь-хто», — каже співачка.

І справді, наприкінці 2013 року Бейонсе разом із Джей-Зі сіли на веганську дієту — тобто повністю відмовилися від будь-яких продуктів тваринного походження. Ініціатором став репер, який вирішив спробувати змінити харчування назавжди. «Психологи кажуть, що для того, аби створити звичку або позбутися її, потрібен 21 день. А на 22-й день ти знайдеш шлях», — заявив тоді Джей, розрахувавши дієту рівно на 22 дні. Любляча дружина приєдналася до нього із солідарності.

Дієти знаменитості дотрималися, але веганами нібито не залишилися. Та в пам’ять про те випробування свою службу доставки Бейонсе назвала «Харчування 22 днів» (22 Days Nutrition). Як стверджується на сайті фірми, кожна страва складається зі 100% органічних компонентів, без глютену, молока, сої, ГМО-інгредієнтів, а також ніколи не піддавалася заморозці. Вартість страв — від 9,76 до 16,50 доларів.