Відчуй себе Доді

28.01.2015

Можливість уявити себе бойфрендом принцеси Діани — такий «бонус» отримає новий власник на додачу до розкішної вілли, виставленої днями на продаж у французькому Сен-Тропе. Йдеться про будинок єгипетського мільйонера Доді аль-Файєда, який зустрічався з «принцесою сердець» після її розлучення з принцом Чарльзом. Саме в його «Мерседесі» пара їхала того трагічного вечора, 31 серпня 1997 року, коли на повному ходу авто в’їхало в розподільник під мостом у Парижі. Доді загинув на місці, а Діана невдовзі померла в лікарні, так і не прийшовши до тями.

Їхній роман спалахнув за два місяці до того саме на згаданій віллі у Сен-Тропе. Там же закоханих уперше «підловили» разом папараці, зробивши їхні стосунки надбанням громадськості.

Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», інтер’єр вілли, побудованої в 1870-х роках, після загибелі аль-Файєда зберігся практично без змін. У будівлі є 9 спалень, 5 ванних кімнат, великий зал, дві кухні, дитяча ігрова кімната, басейн і тераса. Крім того, до обійстя належать приватний пляж, власна пристань для катера, гелікоптерний майданчик. А в окремому гостьовому будиночку на чотири кімнати свого часу ночували й спадкоємні принци, сини Діани Вільям та Гаррі.

А коштує вся ця розкіш «усього лише» 70 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 105 мільйонів доларів США). Мабуть, не так і дорого, як для нерухомості з такою визначною історією...