Була Іра, тепер — Яра?

22.01.2015
Була Іра, тепер — Яра?

Яра Хмідан.

Португальський футболіст Кріштіано Роналдо офіційно підтвердив свій розрив із російською супермоделлю Іриною Шейк. «Наші стосунки, що тривали 5 років, добігли кінця. Я бажаю Шейк великого щастя», — заявив 29-річний володар «Золотого м’яча».

Сама Ірина раніше попросила ЗМІ обійтися «без спекуляцій» і запевнила, що завжди була в чудових стосунках із сім’єю Роналдо. Бо деякі видання припустили, що футбольно-модельна парочка розбіглася через відмову росіянки прийти на ювілей бойфрендової мами.

Тепер таблоїди активно «шукають» поряд із Кріштіано нову пасію. І знайшли, причому одразу двох. Американська преса стверджує, що форвард мадридського «Реала» зустрічається з українською топ-моделлю Ярою Хмідан. Уродженка Одеси на даний час живе у Нью-Йорку, де робить кар’єру, і знавці прогнозують їй блискуче модельне майбутнє. Якщо Яра справді зійдеться з Роналдо, то, безумовно, так і буде. Свого часу саме роман із футболістом став кар’єрним трампліном для доти мало кому відомої Шейк. Недарма упродовж усіх п’яти років їхніх відносин жовта преса підозрювала, що це лише обопільно вигідний контракт: Іра отримує гроші і стає зіркою, Роналдо — прикриває нею свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію...

Тим часом іспанські ЗМІ приписують Кріштіано стосунки з місцевою телеведучою Лусією Вільялон. Підстав для цього, щоправда, теж небагато — дівчина сфотографувалася з футболістом у літаку на шляху з Цюріха, де він отримав свій черговий «Золотий м’яч». А потім 18 січня була присутня на матчі за його участю, в якому «Реал» переграв «Хетафе» з рахунком 3:0.