Свиня і люди

20.01.2015
Свиня і люди

Естер з одним із господарів.

Для багатьох людей домашні улюбленці стають не менш рідними, ніж власні діти. Навіть відмовляючи собі в необхідному, люблячі господарі готові одягати своїх котиків і песиків у найкращих модних дизайнерів, годувати елітними харчами, водити на масаж та інші процедури. Канадцям Стіву Дженкінсу і Дереку Волтеру, які разом зі своєю вихованкою потрапили на шпальти таблоїдів, також довелося піти на певні жертви.

Два роки тому чоловіки придбали міні-поросятко, яке, за обіцянками продавця, у дорослому віці мало важити не більше 35 кілограмів. Але через два роки маленька свинка, яку назвали Естер, перетворилася на здоровенну льоху вагою 335 кіло. Про те, щоб віддати тварину на забій, не було й мови — Естер стала справжнім членом сім’ї. Вона дуже любить спілкуватися з людьми й обожнює своїх господарів, охоче грається з друзями — собаками, котами та іншими улюбленцями пари і дуже чистолюбна. Має паця і власну сторінку на «Фейсбуці», де на цей час уже зібрала понад 250 тисяч друзів.

Єдина вада свинки — надто великі розміри, через які в попередньому будинку їй було відверто тісно. Тож у Дерека зі Стівом не залишилося іншого вибору, окрім як придбати новий великий дім, щоб у свині було більше місця для розваг. Крім того, вони стали вегетаріанцями, адже тепер їм страшно навіть уявити, що «братів та сестер» їхньої Естер можна споживати в їжу.