Доню, це — фантастика

14.01.2015
Доню, це — фантастика

Скарлетт у ролі Чорної Вдови.

Скарлетт Йоханссон, яка стала зіркою великого кіно після ролі в «інтелектуальному» фільмі «Труднощі перекладу», а потім на правах секс-символа могла претендувати на ролі хоч фатальних жінок, хоч дурненьких блондинок, зрештою міцно закріпилася в амплуа героїні фантастичних бойовиків. Чорна Вдова в серії фільмів «Месники» за відомим коміксом (до речі, 30 квітня вийде в прокат уже третій епізод цієї кіносаги, «Ера Альтрона»), Люсі в однойменному фільмі Люка Бессона... А тепер — нова пропозиція: Скарлетт погодилася на участь в екранізації аніме «Привид в обладунку», яку зніматиме Руперт Сандерс.

У центрі сюжету — учасники спецпідрозділу, створеного для боротьби з кібертероризмом. Головна героїня — кіборг із тілом робота і розумом, пам’яттю та почуттями людини.

Як повідомляє сайт «Кінопоіск», про те, що продюсери ведуть переговори з Йоханссон, стало відомо ще в жовтні минулого року. Тоді ж актрису кликали в екранізацію комікса «Загін самогубців», але вона майже одразу відмовилася, надавши перевагу перемовинам із кіностудією «Дрім воркс» щодо «Привида». Подейкують, зрештою сторони зійшлися на гонорарі в розмірі 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, на початку вересня 30-річна Скарлетт народила доньку, а 1 жовтня одружилася з її батьком, французьким журналістом Роменом Доріаком.