Швидке кохання

13.01.2015
Швидке кохання

Камерон Діаз.

Коли напередодні Нового року голлівудська кінозірка Камерон Діаз повідомила про заручини з музикантом гурту Good Charlotte («Хороша Шарлотта») Бенджі Медденом, мало хто з її прихильників повірив у серйозність намірів актриси. Але, як виявилося, Кем зовсім не жартувала. І вже після новорічних свят вразила шанувальників новиною: заручини й справді були нетривалими, але не тому, що пара розпалася. Навпаки. Тепер Діаз із Медденом — офіційно чоловік і дружина!

І для 42-річної зірки «Банд Нью-Йорка», і для її 35-річного коханого це перший шлюб. Роман розвивався стрімко, адже вперше про їхні стосунки стало відомо лише у травні минулого року. Очевидно, довгонога білявка, у довгому списку бойфрендів якої були Джастін Тімберлейк, Метт Діллон, Джаред Лето та багато інших достойників, таки й справді нарешті знайшла «того самого». Бенджі також на брак жіночої уваги раніше не скаржився: йому приписували романи з Періс Хілтон, співачкою Елізою Дулітл, моделлю «Плейбоя» Холлі Менсон, а з австралійською співачкою й актрисою Софі Монк він навіть був заручений.

Як повідомляють західні таблоїди, весілля відбулося в обійсті Діаз. На церемонії були присутні тільки найближчі родичі і друзі, серед яких — актриси Різ Уїзерспун, Дрю Беррімор, Гвінет Пелтроу та, звісно, Ніколь Річі, яка й познайомила наречених навесні 2014-го.