Суперечності — фішка мемуарів

Суперечності — фішка мемуарів

Десять років тому Захід струснула гучна буфонада у столиці держави, яка, за висловом держсекретаря США Кондолізи Райс, «перебуває на околиці світової історії» — Помаранчева революція в Києві. Мирний протест людей, які в холодні осінньо-зимові дні відстояли на вулицях право на вільний вибір, не розчинився в часі, та з його плином феномен масового пробудження людської постави не став зрозумілішим і прозорішим.

Серцебиття свободи

Серцебиття свободи

Революція гідності, яка почалася з масових виступів українців проти непідписання Угоди про асоційоване членство України в ЄС, — найвизначніший феномен новітньої політичної історії. Україна знову на кілька місяців стала топ-новиною світових ЗМІ, які не вимикали екранів, щодобово транслюючи сюжети з Києва про повалення режиму Януковича, який не дозволив реінтегрувати Україну до Європи.

Сьогодні все для тебе

Сьогодні все для тебе

Худющий i кострубатий, з високим чолом, гладенько назад зачесаним чорним волоссям, смаглявий, середнього зросту, говорив повільно, неголосно, від природи був наділений добрим гумором та схильний до самоаналізу, ніколи не носив краватки, міг будь iз ким одружитися, а вибрав просту кур’єрку Люсю Півторадну за «божевільно голубі очі».

Всі статті рубрики