Новорічний сюрприз

09.01.2015
Новорічний сюрприз

Блейк Лайвлі і Райян Рейнольдс.

Здавалося б, лише нещодавно таблоїди помітили, що зірка серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі вагітна — і ось уже повідомляють радісну новину: напередодні Нового року 27-річна актриса народила дочку. При цьому про стать дитини Блейк із чоловіком, 38-річним колегою Райяном Рейнольдсом, вирішили до пологів не дізнаватися, «щоб був сюрприз». Незважаючи на те, що дівчинка з’явилася на світ трохи раніше від запланованого терміну, вона цілком здорова, їх із мамою вже виписали з клініки додому.

Більше того — свіжоспечена мама вже навіть встигла дати перше після пологів інтерв’ю. Місіс Рейнольдс розповіла журналу «Піпл», що з народженням первістка не відчула особливих змін у щоденному житті, адже «так хотіла й чекала дітей, що завжди почувалася матусею». За словами Блейк, вона мала досить часу «потренуватися» в материнстві зі своїми племінниками. І судячи з того, що Райян, як він зізнавався ще під час першого шлюбу зі Скарлетт Йоханссон, теж завжди мріяв про велику сім’ю, на одній дитині вони з Лайвлі зупинятися не збираються.

А ТИМ ЧАСОМ...

Як повідомляють західні ЗМІ, на поповнення очікує ще одна зіркова сім’я. Невдовзі татом уперше стане зірка телесеріалу «Шерлок» Бенедикт Камбербетч — його наречена Софі Хантер вагітна.