Труси на стелі

24.12.2014
Труси на стелі

Ліфчики з колекції злодія-збоченця.

Понад десять років задовольняв мешканець міста Юйлінь, що на південному сході Китаю, свою непристойну пристрасть. Аж доки упіймався «на гарячому». Як повідомляє британський таблоїд «Дейлі мейл», чоловік на ім’я Тан, чиє повне ім’я китайська преса не оприлюднює, упродовж своєї грабіжницької «кар’єри» обікрав загалом близько 750 помешкань. І брав у них винятково жіночу білизну — ліфчики та труси.

Заарештували злодія після того, як у його квартирі обвалилася підвісна стеля. Саме в ній чоловік облаштував свою схованку, де зберігав понад 2 тисячі предметів спіднього. Щоб підрахувати розміри «здобичі» Тана, поліція розклала викрадені ним речі просто перед його будинком.

Як повідомили правоохоронці Гуансі-Чжуанського району, викрадачеві-збоченцю — від 30 до 40 років. У квартири сусідів та мешканців розташованих неподалік будинків він проникав за допомогою універсального ключа, який міг відімкнути будь-який замок. Де саме чоловік його взяв, поліція наразі встановлює. Сам Тан пояснює свою поведінку психічною хворобою й «нездоровою пристрастю до жіночої білизни», яка в нього виникла ще з дитинства.