Тіло, достойне «Оскара»

24.12.2014
Тіло, достойне «Оскара»

Люпіта Ніонго.

Для голлівудської кінозірки Люпіти Ніонго 2014 рік видався надзвичайно успішним. Власне, до нього ім’я 31-річної дівчини взагалі мало кому було відоме. Але після того як на початку року Люпіта отримала премію «Оскар» за роль у фільмі «12 років рабства», прогриміло на увесь світ.

І байдуже, що нових пропозицій від режисерів у актриси поки що не надто багато. Зате у всіляких рейтингах вона фігурує регулярно. Навіть авторитетний часопис «Піпл» поставив її першою в переліку «найкрасивіших людей сучасності». А тепер і профільний журнал «Фітнес» назвав Ніонго «Власницею найкращого тіла серед знаменитостей». Хоча критики кривляться: мовляв, фігура у неї якась хлопчача, жодних тобі жіночних округлостей.

Це вам не жарти, адже серед відомих людей більшість дуже пильно стежать за своїм тілом і намагаються тримати його в ідеальній формі. Щоправда, Люпіта лише зовсім трохи випередила 45-річну латиноамериканку Дженніфер Лопес.

Окрім того, видання вибрало найкращу фотосесію року — тут упевнено перемогли знімки Кейри Найтлі з оголеними грудьми для журналу «Інтерв’ю», а також найкращий музичний трек для тренування в залі — пісні у виконанні Тейлор Свіфт і Фенсі Іггі Азаліх.

Люпіта Ніонго народилася в Мексиці, але зростала в Кенії, звідки й походили її батьки. Потім дівчина переїхала до США і вивчала акторську майстерність у Єльському університеті. Проте аж до 2013-го працювала скромною помічницею режисера, аж доки її запросили на кастинг для участі у фільмі «12 років рабства».