Обмізковуємо перспективи

Обмізковуємо перспективи

Міжнародну конференцію «Ведення агробізнесу в Україні: перспективи 2015 року», організовану асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» та агенцією AgriEvent, цього року підтримали Посольство Великої Британії в Україні та проект «Німецько-український агрополітичний діалог».

Олексій Павленко, новий очільник Мінагрополітики

Олексій Павленко, новий очільник Мінагрополітики

Кандидатуру Павленка на пост міністра представила партія «Самопоміч». Йому 37 років. Народився в Умані Черкаської області. Експерт з інвестицій. Закінчив Києво-Могилянську академію за спеціальністю «економіка», також навчався у MBA (Школа бізнесу Університету Nyenrode, закінчив у 2002 році). Є партнером інвестиційного фонду Pharus Assets Management.

Індичатина в моді

Індичатина в моді

Виробництво індичатини в Україні за останні 4 роки зростає впевненими темпами. Якщо в 2010 році у нас було вироблено 10,1 тисячi тонн індичок, то вже минулого року цей показник досяг 18,5 тисячi тонн. За підсумками ж нинішнього року очікується збільшення виробництва м’яса індиків до 20 тисяч тонн.

На зло ворогам козу продам?

На зло ворогам козу продам?

За 11 місяців 2014 року зростання сільгоспвиробництва в РФ становить, за одними оцінками — 4%, за іншими — всього 2%. Як зазначають російські експерти-учасники «круглого столу» «Сільське господарство Росії в новій економічній ситуації: виклики, можливості, перспективи», країну неминуче очікує дефіцит на деякі продукти.

Всі статті рубрики