Дорого й сердито

10.12.2014
Дорого й сердито

«Сердита» Тардар Сос.

В інтернеті часто поширюють фото задоволених собою пухнастих красенів із підписом «Я — кіт. А чого в житті добився ти?». Але, виявляється, цей дотеп може бути не лише симпатичним жартом. Інколи для того, аби досягти значного успіху й заробити мільйони, достатньо бути просто котом...

Хоча, звісно, мати кмітливих господарів також не завадить. Якби власниця кицьки на кличку Тардар Сос не виклала її фото на популярному розважальному сайті Reddit, навряд чи тепер купалися б у розкошах. «Насуплена» мордочка Тардар, за яку користувачі інтернету одразу прозвали її Grumpy Cat (Сердитий Кіт), так сподобалася публіці, що її господиню Табату Бандесен засипали проханнями показати ще якісь знімки й відео своєї улюблениці.

Шалена популярність котика не пройшла повз увагу рекламодавців, і вже за кілька днів після першої появи «Сердитого Кота» в соціальних мережах 28-річна Табата змогла покинути роботу офіціантки й повністю присвятити себе своїй киці. «Відтоді телефон просто розривається від бізнес-пропозицій», — розповіла дівчина в інтерв’ю британському виданню «Експрес».

За кілька років Тардар Сос заробила для своєї господині понад 100 мільйонів(!) доларів, і гроші й далі течуть рікою. На сторінку Grumpy Cat у «Фейсбуці» підписалися понад 7 мільйонів людей, киця стала зіркою рекламної кампанії корму «Фріскіз», про неї вийшло вже дві книжки, а численних сувенірів з її зображенням, які продаються по всьому світу, і не підрахуєш. А цього року в прокат вийшов фільм «Найжахливіше Різдво Сердитого Котика» із самою зіркою в головній ролі.

Господиня-мультимільйонерка, звісно, щаслива. А от у самої Тардар тепер є всі підстави супитися на світ. Якій жінці було б приємно, щоб сотні мільйонів людей вважали її чоловіком, та ще й сердитим...