НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Квоти ЄС: як ними користуватися

Квоти ЄС: як ними користуватися

У листопаді цього року серед товарів, по яких Україна отримала квоти на постачання до ЄС, найбільше було експортовано наступної продкуції: ячменю — 1,6 тис. тонн, що дозволило використати квоту на безмитне ввезення товару на 9,1%, висівок, відходів та залишків кукурудзяних — 120 тонн (використання квоти — 10,2%), крохмалю — 99,8 тонн (4,6%), глюкози та сиропу з глюкози — 87,7 тонн (2,6% обробленої продукції з цукру — 54,3 тонни (9,1%).

А худобу пустити під ніж?

А худобу пустити під ніж?

Державну фіскальну службу України і Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва просять не ініціювати внесення на розгляд уряду проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування фіксованого сільськогосподарського податку».

Осінньо-польові — за власний рахунок

Осінньо-польові — за власний рахунок

На кінець листопада поточного року фактичні витрати коштів сільськогосподарських підприємств для проведення осінньо-польових робіт складають понад 54,4 млрд. грн. Це становить 95,9 % від планової потреби та на 8,7 млрд. грн. більше, ніж на відповідну дату 2013 року.

Всі статті рубрики