Склали собi цiну

Склали собi цiну

Підвищення вартості проїзду назрівали давно, але лише зараз у міській адміністрації столиці визначили «нормальні» тарифи. Цінова політика змінилася суттєво: метро і міська електричка коштуватимуть 4 гривні, а автобус, трамвай чи тролейбус — 3. У КМДА зазначають, що таке рішення було вимушене, аби метро і наземний громадський транспорт у столиці взагалі не зупинилися.

Їх залишалось лише троє

Їх залишалось лише троє

Наступний, 2015-й, рік у Тернопільській області оголошено Роком повстанської звитяги. Таке рішення ухвалили депутати Тернопільської обласної ради на честь 55-річниці неабиякої історичної події. А саме — бою вояків Української повстанської армії під селом Шумляни Підгаєцького району, який відбувся 14 квітня...1960 року!

Замах на «Патріота»

Замах на «Патріота»

Хвиля вибухів, якими російські спецслужби намагаються дестабілізувати ситуацію в Україні, докотилася і до Одеси. Попередньої ночі в самому центрі міста — на вулиці Малій Арнаутській — пролунав потужний вибух. Як з’ясувалося пізніше, об’єктом замаху став популярний в Одесі магазин української символіки «Патріот».

«Гібридне перемир’я»

«Гібридне перемир’я»

Відсьогодні у Донецьку має запрацювати центр з контролю та координації з питань припинення вогню. Подібний центр з аналогічними завданнями вже діє у місті Дебальцеве. Отже, донецький центр стане вже другим, на базі якого робоча група з українських та російських військових, а також спостерігачів місії ОБСЄ та бойовиків (офіційно останніх називають «представники окремих районів Донецької області». — Авт.)

ЗомбоВата

ЗомбоВата

Кілька десятків активістів громадської організації «Відсіч», перевдягнувшись у зомбі, учора під стінами Національної ради з питань телебачення та радіомовлення знову вимагали від її керівництва введення квот та заборони російських серіалів.

Всі статті рубрики