Нижче пояса — зате в Росії

02.12.2014
Нижче пояса — зате в Росії

Міккі Рурк під час двобою з Елліотом Сеймуром.

Голлівудський актор і шоумен Міккі Рурк до всього ще й хвацький боксер. Цим спортом він почав займатися ще у 12-річному віці, але згодом залишив ринг заради акторської кар’єри. А у 1991 році повернувся й відтоді час від часу боксує на досить професійному рівні.

Ще одна пристрасть 62-річної зірки «Дев’яти з половиною тижнів» — Росія загалом та її лідер Володимир Путін зокрема. Призабутий у Голлівуді Рурк віднедавна дуже полюбив Російську Федерацію і почав учащати до Москви, позувати там перед фотографами у патріотично-російських футболках і всіляко прославляти політику великого Володимира Володимировича. В останній такий візит Міккі примудрився поєднати два своїх захоплення в одному і провів у Москві боксерський поєдинок зі своїм співвітчизником, 29-річним Елліотом Сеймуром.

Молодшого за нього більш ніж удвічі суперника Рурк відправив у нокаут уже в другому раунді. Щоправда, не в надто чесному бою — після перемоги актор сам попросив вибачення за те, що інколи бив Сеймура нижче пояса. Але бідоласі не звикати — за всю свою кар’єру в професійному боксі Елліот не переміг у жодному поєдинку...

Натхненний успіхом і теплим прийомом глядачів, Міккі заявив, що готовий іще не раз вийти на ринг у Росії. Якщо, звісно, здоров’я дозволятиме.