Нові обличчя старої «марки»

Нові обличчя старої «марки»

За підсумками минулого сезону українська біатлонна збірна отримала можливість заявити на Кубок світу-2014/2015 максимально можливу кількість учасників — по сім у кожну команду. Проте надалі, думається, зберігати такі високі квоти «синьо-жовтим» буде доволі складно, адже новий сезон команда наших «стріляючих лижників» розпочала з відчутним кадровим дефіцитом.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сніг — у поміч

Сніг — у поміч

Зимовий футбол — особлива «штука», котра навряд чи подобається футболістам та вболівальникам. Приміром, виконуючий обов’язки головного тренера запорізького «Металурга» Олександр Томах наголошує, що грати у футбол за низької температури неможливо, а донецький бразилець «Шахтаря» Марлос називає «бридкою» погоду, що нині панує в Україні.

Рекорд СаШо і шанс Коноплянки

Рекорд СаШо і шанс Коноплянки

Київські динамівці достроково забезпечили собі участь у «плей-оф» Ліги Європи, обігравши в передостанньому турі групового турніру «Ріу Аве». Португальський тренер Педру Мартінш на НСК «Олімпійський» випустив із перших хвилин фактично резервний склад — адже у ЛЄ в його команди шансів уже не лишилося, зате в наступному турі національної першості на «Ріу» чекали сусіди з «Порту» (результат учорашньої зустрічі — 5:0 на користь «Порту»).

Всі статті рубрики